Saturday, February 2, 2013

The Almost Daily One-up, 02/02/13


If you’re trying to make something happen and you find yourself going in circles, the problem may not lie only in the situation at hand. Look to the bigger picture, consider the broader context: somewhere there a pattern needs to be broken, something there needs to move on.

Casting notes. The keycenter of D references the 2nd chakra: creativity. The scalepoint of “so” indicates a point of “broad challenge,” of a challenge bigger than what’s right in front of us, and with deeper implications. The “al coda” card is a directive to jump to the final passage, to cut to the chase.

Musical notes. In the key of D, we finally hear an A – a perfect fifth, a call to action.

Otvaranje za danas, 02.02.'13.

Ukoliko pokušavate završiti nešto i osećate se kao u da se vrtite u krug, problem bi mogao biti nešto šire prirode. Sagledajte širu sliku situacije u kojoj se nalazite: neki obrasci bi trebalo da budu prevaziđeni, a Vi da jednostavno nastavite dalje.

Tumačenje otvaranja: Ključ D, prikazan na crnoj kocki, predstavlja drugu čakru: kreativnost. Solfeđo nota SO, prikazana na beloj kocki, indicira širi izazov, veći od onoga koji je trenutno pred Vama, a koji sa sobom nosi dublje implikacije. "Al Coda" karta označava instrukciju, ili naredbu, da se prekine začarani krug događaja i da se pređe na završetak "pesme".

Muzička zabeleška: U ključu D možemo čuti notu A - savršenu petu harmoniju, poziv na akciju. Idemo!



No comments:

Post a Comment